Om oss

Rogaland Teppe og Møbelrens AS ble etablert i 1981, og er et spesialfirma innen teppe- og møbelrens, med den beste kompetanse på dette området. Vi er lokalisert i Oslo og Stavanger men utfører vårt arbeid i hele Sør-Norge i kontorbygg, kinosaler, båter, hoteller, restauranter og private hjem.

Med mange av de største selskaper innen norsk næringsliv på vår kundeliste, og som underleverandør til de største rengjøringsbyråer i Sør-Norge, kan vi garantere at våre bensindrevne Prochem høytrykksmaskiner, operert av vårt erfarne personell, leverer det aller beste produkt for vår bransje.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift og godkjent registrert leverandør av vaskeritjenester i StartBANK, Bygg- og anleggsnæringens leverandørregister.

seertifiseringer

Hvordan vi arbeider

Våre Prochem bilmonterte maskiner er de beste høytrykksmaskinene på markedet. Maskinene drives av en Hyundai 68 hk 4 sylindret vannavkjølende 1,6 liters industriell bensinmotor.

Vi kan bruke opptil 150 meter lange slanger, og fremdeles ha en meget god yteevne. Slangene blir trukket inn via dør eller evt. vindu i det aktuelle bygg, og så renser vi oss systematisk fra innerst i lokalene mot utgang.

Rogaland Teppe og Møbelrens AS har i dag fem slike mobile maskiner i bilparken og vi er 7 ansatte. Pr. bil har vi kapasitet til å rense 15.000 m2 tepper i uken.

Teppe-, møbel- og gardinrens

Teppe- og møbelrens

  • Tepper og møbler blir forsprayet med renseveske på tilsmussede områder.
  • Deretter høytrykksrenser vi teppene og møblene med rent vann, slik at de blir grundig renset og all renseveske blir skyllet godt ut av fibrene.
  • Temperaturen og vanntrykket tilpasses teppe-/tekstilkvalitet etter behov.
  • Tørketiden avhenger av teppeluven, tekstiltype og luftfuktighet, normalt fra 2 til 7 timer.
  • Denne rensemetoden er meget effektiv både for kunde og bruker. Kundens tepper og møbler kan raskt taes i bruk etter utført arbeid.